25 oktober 2019

Welkom bij Kleintje Oostenrijk

Google+ Kleintje Oostenrijk op Facebook Kleintje oostenrijk op Twitter

STOER

Super, Einsame Spitze, Cool, Te gek man, fantastisch, Vettttt gaaf ……. En dat was het!

Het afgelopen weekend reden de bussen weer in polonaise richting het feestterrein. Donderdagavond zong iedereen uit volle borst mee bij de Tribute of the Golden Years. Tijdens Kleintje Oostenrijk bezorgden de glunderende gezichten van alle bezoekers ons kippenvel. Zaterdagavond bliezen de bands het dak eraf met hun Tiroler-Schlagerhits en zondag pleegde een zwerm van piraten een zeer geslaagde overval tijdens de Twentse PiratenParty.
Na afloop kon de organisatie dan ook niet anders dan een diepe buiging maken voor alle medewerkers, vrijwilligers en noabers. Mede door hun inzet en grote enthousiasme
waren het weer vier fantastische muziekdagen in een geweldige sfeer zonder wanklank. Daarom zeggen wij:

Rossum bedankt!!

Volgend jaar zullen de evenementen plaatsvinden van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dé opwarmer voor een koude winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)

Noteer in uw agenda:

Tribute to the golden years: donderdag 24 oktober 2019
Kleintje Oostenrijk: vrijdag 25 oktober 2019
Tiroler Schlager Festival: zaterdag 26 oktober 2019
Twentse Piraten Party: zondag 27 oktober 2019


Kleintje Oostenrijk - vrijdag 26 oktober 2018

Gezien het grote succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer ‘Kleintje Oostenrijk’ georganiseerd.  Een gezellige muzikale rondreis door Oostenrijk speciaal voor 65-plussers en cliënten van zorginstellingen, leden Zonnebloem enz.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 26 oktober a.s. van 14.00 – 16.30 uur. Optredens worden verzorgd door Saxeon, die Kuperbarger Spatzen en last but mot least de  Oostenrijkse band Das Unterland Echo met hun onvervalste Tiroler klanken.

De kosten bedragen € 13,-- per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak, hapjes en consumpties.

De verwarmde tent is rolstoeltoegankelijk. Verder zorgt de organisatie voor invalidentoiletten, een EHBO-tent en voldoende garderoberekken in de tent.

Instellingen en verenigingen (Zonnebloem, KOB enz.) dienen de aanmeldingen door te geven via het inschrijfformulier op deze site. Dit kan tot uiterlijk 8 oktober a.s.
Overige kaarten zijn verkrijgbaar bij tankstation Avia in Rossum en boekhandel Brummelhuis in Denekamp.

 

Onze andere evenemententirolerschlagerfestival.nltwentsepiratenparty.nl