16 oktober 2020

Welkom bij Kleintje Oostenrijk

Kleintje Oostenrijk op Facebook Kleintje oostenrijk op Twitter

Organisatie trots op ST-OER feest!

Gezellig, hartverwarmend, einsame spitze, Vettttt ST-OER ……. en dat was het!

De Vrienden van Rossum Live was één groot Hollands feest, Kleintje Oostenrijk hartverwarmend en uniek in zijn soort, het TirolerSchlagerFestival was complete ‘wahnsinn’ en de Twentse PiratenParty de ultieme klapper op de vuurpijl. Vier keer genieten met volle teugen.

Afgelopen week veranderde het evenemententerrein aan de Grotestraat weer in een mierenhoop. Tentbouwers, licht- en geluidspecialisten en drankleveranciers reden af en aan. Bussen met duizenden muziekliefhebbers reden in polonaise naar het evenemententerrein, waar de vele artiesten en medewerkers tot in de kleine uurtjes in de weer waren om uiteindelijk op zondagavond het stokje over te dragen aan de noabers. Met grote sneeuwschuivers zorgden zij ervoor dat in een mum van tijd de tent weer ‘bekervrij’ werd gemaakt en het leek alsof er nooit iets was gebeurd...

De organisatie, die sinds afgelopen weekend ‘Immer lacht’, zag dat het goed was en maakte tot slot een diepe buiging voor alle medewerkers en duizenden bezoekers.

Afgevraagd werd nog of ST-OER niet een maatje te groot wordt voor Rossum. Niets is minder waar! Rossum kan het hebben. Samen worden de handen uit de mouwen gestoken waardoor maar weer eens duidelijk wordt waar een klein dorp groot in kan zijn.

Rossum bedankt!!

Met trots gaat de organisatie op naar de volgende editie in 2020. Dan vinden de evenementen plaats van donderdag 15 oktober t/m zondag 18 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dè beste opwarmer voor de komende winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)


Kleintje Oostenrijk - vrijdag 25 oktober 2019

Gezien het grote succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer ‘Kleintje Oostenrijk’ georganiseerd.  Een gezellige muzikale rondreis door Oostenrijk speciaal voor 65-plussers en cliënten van zorginstellingen, leden Zonnebloem enz.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 25 oktober a.s. van 14.00 – 16.30 uur. Optredens worden verzorgd door Saxeon, die Kuperbarger Spatzen en last but mot least volxtirol met hun onvervalste Tiroler klanken.

De kosten bedragen € 13,50 per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak, hapjes en consumpties.

De verwarmde tent is rolstoeltoegankelijk. Verder zorgt de organisatie voor invalidentoiletten, een EHBO-tent en voldoende garderoberekken in de tent.

Instellingen en verenigingen (Zonnebloem, KOB enz.) dienen de aanmeldingen door te geven via het inschrijfformulier op deze site. Dit kan tot uiterlijk 6 oktober a.s.
Overige kaarten zijn vanaf 1 september verkrijgbaar bij tankstation Avia in Rossum en boekhandel Brummelhuis in Denekamp.

ST-OER feesten in 2020

15 oktober 2020: Vrienden van Rossum Live
16 oktober 2020: Kleintje Oostenrijk’
17 oktober 2020: TirolerSchlagerFestival
18 oktober 2020: Twentse PirantenParty

Onze andere evenemententirolerschlagerfestival.nltwentsepiratenparty.nl