27 oktober 2017

Welkom bij Kleintje Oostenrijk

Google+ Kleintje Oostenrijk op Facebook Kleintje oostenrijk op Twitter

Kleintje Oostenrijk - vrijdag 21 oktober 2016

Gezien het grote succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer ‘Kleintje Oostenrijk’ georganiseerd.  Een gezellige muzikale rondreis door Oostenrijk speciaal voor 65-plussers en cliënten van zorginstellingen, leden Zonnebloem enz.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 21 oktober a.s. van 14.00 – 16.30 uur. Optredens worden verzorgd door Saxeon, die Kuperbarger Spatzen, Silvretta Tanzverein en last but mot least de  Oostenrijkse band Die Tiroler Mander met hun onvervalste Tiroler klanken.

De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Dit is inclusief koffie met gebak, hapjes en consumpties.

De verwarmde tent is rolstoeltoegankelijk. Verder zorgt de organisatie voor invalidentoiletten, een EHBO-tent en voldoende garderoberekken in de tent.

Instellingen en verenigingen (Zonnebloem, KOB enz.) dienen de aanmeldingen door te geven via het inschrijfformulier op deze site. Dit kan tot uiterlijk 1 oktober a.s.
Overige kaarten zijn verkrijgbaar bij tankstation Avia in Rossum en boekhandel Brummelhuis in Denekamp en Ootmarsum. Verder vindt kaartverkoop plaats bij Kulturhus de Cocer in Rossum op zondag 25 september van 10.30 - 11.30 uur.

 

Onze andere evenemententirolerschlagerfestival.nlladiesnightrossum.nltwentsepiratenparty.nl